توسعه‌دهنده RocketWerkz به تازگی تاریخ انتشار Icarus و همچنین نوع سخت‌افزاری را که رایانه‌های شخصی شما نیاز دارد را فاش کرده است. نیازهای سیستم Icarus به‌طور شگفت‌انگیزی بالاست، مخصوصاً وقتی صحبت از RAM به میان می‌آید.اما در سمت GPU کمی بهتر است.

Icarus یک بازی علمی تخیلی جدید از ean Hall، خالق DayZ است. شما و حداکثر هفت فضانورد دیگر باید برای زنده ماندن در ماموریت هایی که فقط از چند ساعت تا چند هفته طول می کشد، با هم کار کنید. برای کسانی که فکر می‌کنند در کوتاه‌مدت بر چالش بازی مسلط خواهند شد، هال گفته است که تیم توسعه قصد دارد «اقلام جدید، مأموریت‌ها، بیوم‌ها، استعدادها و تغییرات تعادل را پس از راه‌اندازی اضافه کند. ایکاروس یک بازی زنده و در حال تکامل خواهد بود."

در ایکاروس شما قادر خواهید بود شکار کنید، بسازید و کشف کنید. این شروع یک زندگی جدید برای انسان ها در یک سیاره جدید خواهد بود.

علاوه بر تنظیمات زیر، رایانه بازی شما باید از DirectX 11 پشتیبانی کند و نسخه به روز شده 64 بیتی ویندوز 10 را اجرا کند

تاریخ انتشار 

در 25 فوریه 2022 عرضه می شود
تاریخ و زمان انتشار آخر هفته ایکاروس بتا

اولین آخر هفته بتا برای Icarus در 27 آگوست آغاز می شود و در 30 اوت به پایان می رسد. در زیر، می توانید زمان انتشار و پایان را برای مناطق مختلف بررسی کنید:

زمان انتشار:
Aug 27: 5 pm PT/8 pm ET
Aug 28: 12 am GMT/2 am CEST/9 am JST
End Time:
Aug 30: 2:30 am PT/5:30 am ET/9:30 am GMT/11:30 am CEST/6:30 pm JST